مروری بر دیجیتال مارکتینگ
امروزه فعالیت در فضای مجازی برای تمامی افراد یک جامعه با هر میزان از دانش و تخصص به سادگی قابل انجام است. اما موضوع از آنجایی شروع میشود که قرار باشد یک برنامه منظم و هدفدار تجاری در جهت پیشبرد اهداف کسب و کار طراحی شود. واضح و مبرهن است که برای کسب نتایج مطلوب، قطعا نیاز به استفاده از متخصصین این حوزه و فعالیت اصولی و هوشمندانه میباشد.
به واقع جایگاه غیر قابل باور فضای مجازی بر پیشرفت کسب و کارها، چه سنتی و چه اینترنتی، بر همگان ثابت شده است. از این رو مدیریت حرفهای فعالیتها در فضای مجازی میتواند موفقیت در این فضای بسیار بزرگ را تا حدود بسیار بالایی تضمین کند.
مدیریت در فضای مجازی بر اساس چگونگی مدیریت سنتی یک کسب و کار و با توجه به موارد درخواستی، متغیر است. اما همگی نیازمند تدوین استراتژی و برنامهریزی دقیق و منظم در راستای تولید محتوای جذاب و غیر تکراری مانند عکس و ویدئوی منحصر به فرد، نوشتن کپشنهای گیرا و فکر شده، استمرار در انتشار منظم مطالب، انتخاب هشتگهای مناسب برای هر محتوا و … هستند که بالطبع کاری زمانبر بوده و نیازمند هزینه و استخدام چند نیروی انسانی متخصص در زمینههای مختلف است.
از همین رو مجموعه آنخط با گرد هم آوردن پرسنل متخصص و خلاق در زمینه دیجیتال مارکتینگ و با شعار “همیشه حاضریم” که نشان از تعهد به مشتری است، به یاری مشتریان خود در راستای فعالیت در فضای مجازی به جهت ایجاد حس خوب در مشتری و مخاطب هدف پرداخته که در نهایت امیدوار است منجر به ایجاد جایگاه قدرتمند فعالیت تجاری و برند ایشان در ذهن مخاطب شود.
“لیست خدمات قابل ارائه”
مدیریت رسانههای اجتماعی
ارائه خدمات ذیل در انواع رسانههای اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، آپارات، لینکدین و …
- تدوین استراتژی: مشخص کردن خط اصلی دستیابی به هدف ( به کجا و چگونه میخواهیم برسیم )
- ادمین اختصاصی: تخصیص یک شخص به عنوان ادمین اختصاصی برای پروژه زیر نظر مدیر پروژه
- تولید محتوا: طراحی و تولید محتوای اختصاصی مرتبط و انتشار آن توسط پستهای متنی و تصویری
- خلاقیت: خلاقیت در ایجاد محتوا (روزانه، مناسبتی، انگیزشی و …)
- کپشن: کپشن نویسی و یا نوشتن متن متناسب با محتوای آپلود شده
- هشتگ: تحقیق در مورد هشتگهای مناسب و قرار دادن بهترین آنها در پستها با توجه به محتوا
- دایرکت: پاسخ به دایرکتهای فالوورها و غیر فالوورها و تبلیغات دایرکتی
- کامنت: پاسخ به کامنتها و حذف کامنتهای توهین آمیز و دور از ادب
- نرخ تعامل: افزایش لایک پستها، افزایش بازدید ویدیوها (Engagement Rate Optimization)
- فالوور: افزایش فالوورهای واقعی به روشهای طبیعی
- امنیت: حفظ امنیت صفحات و جلوگیری از هک شدن آنها
- پویایی: تغییرات دوره ای در متنهای بیوگرافی و تصویرهای پروفایل جهت پویایی هرچه بیشتر
- گرافیک: طراحی لوگو، لوگو موشن، کاور اختصاصی، پالت رنگهای اختصاصی و …
- تصویر برداری: تهیه عکس و ویدئو با کیفیت بالا
- سناریو نویسی: نگارش سناریو در راستای تهیه ویدئوهای مورد نیاز
- آنالیز: آنالیز دورهای و منظم صفحات خود و رقبا در جهت بالا بردن راندمان
- زبان: استفاده از زبان انگلیسی برای تعامل با فالوورهای بینالمللی
- و …
برندینگ و طراحی هویت سازمانی
برندینگ و هویت سازمانی، فرآیندی است که درنهایت به خلق هویت و ارزش کسب و کار و جایگاه برند در ذهن مخاطب میپردازد. روند کلی ایجاد یک برند و هویت سازمانی مراحل مختلفی دارد که از نونههای آن میتوان به ایجاد اتاق فکر و تعیین استراتژیهای کلی، انتخاب نام برند، طراحی شعار، طراحی آرم و نشان تجاری، طراحی رنگ سازمانی و طراحی ست اداری اشاره کرد. همانطور که بیان شد، این روند باید به گونهای باشد که در ذهن مخاطب، به صورتی جای مخصوص خود را باز کند که با کوچکترین نشانهای، برند در ذهن او متبادر شود. بنابراین چگونگی شناخت مخاطب هدف و اینکه کجا و به چه صورت به نتیجه دلخواه خود برسیم، پایه و اساس آن را تشکیل میدهد.
تبلیغات و بازاریابی دیجیتال
بکارگیری انواع روشهای مختلف تبلیغات در جهت معرفی برند و بالا بردن فروش از طریق راهکارهای زیر:
- طراحی کمپینهای تبلیغاتی
- ویدئو مارکتینگ
- اینفلوئنسر مارکتینگ
- ایمیل مارکتینگ
- اساماس مارکتینگ
- دایرکت مارکتینگ
- راهکارهای تبلیغاتی در موتورهای جستجو مانند گوگل
- راهکارهای تبلیغات آفلاین مانند طراحی و اجرای تبلیغات بیلبوردی
- و …
طراحی و راهاندازی وبسایت
اگر صاحب کسب و کاری هستید، راهاندازی یک وبسایت تخصصی با طراحی خوب، کارآمد و ساختار مشخص اطلاعات در صدر اولویتها قرار میگیرد. در صورتی که وبسایت وجود دارد، میتوان با توجه به اصول و معیارهای روز آن را توسعه داد و یا دوباره طراحی کرد تا با استانداردها تطابق داشته و برای بازدیدکنندگان آسانترین دسترسیها به قسمت مورد نظر و بهترین تجربهی ممکن را فراهم سازد.
سئو و بهینهسازی وبسایت
کم هزینه ترین و مهمترین روش افزایش بازدید از وبسایت، کسب جایگاه قابل قبول در موتورهای جستجو است. موتورهای جستجو بسیار هوشمند هستند. سئو (SEO) مفهومی است که در مورد علم بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستجو استفاده میگردد. در واقع سئو به هر اقدامی گفته میشود که توسط افراد برای بالابردن رتبه وبسایت در موتورهای جستجوگر مانند گوگل انجام میشود. اعمال صحیح سئو میتواند باعث جذب هزاران بازدید کننده و افزایش توجه دوچندان به وبسایت شود.
گزارشگیری و بهینهسازی
بدون شک یکی از مهمترین نکتهها در مورد بازدهی سرمایهگذاری در حوزه دیجیتال مارکتینگ، گزارش از روند جاری و سود حاصل از آن است. انجام این مورد بوسیله نرمافزارهای مناسب، کاملا قابل محاسبه میباشد. تمامی موارد به صورت دقیق اندازهگیری شده و نتیجه آن توسط گزارشهایی تحت نمودارهای بسیار ساده، شفاف و گویا بیان میشود. بدین ترتیب همواره میتوان از روند کلی کار مطلع بوده و همچنین با بررسی دقیق، تحلیل و آنالیز خروجیها در بازههای زمانی متفاوت، نقاط ضعف موجود را شناسایی و با بهینهسازی، آنها را مرتفع کرد. این روند و پروسه، همیشگی بوده تا زمانی که بهترین نتایج ممکن حاصل شود.